Jungelen yrer av liv! Det er et sted hvor kampen for tilværelsen er hard og brutal. Jungelens lov «om den sterkestes rett» hersker. Det gjelder å utvikle strategier for å overleve under ekstreme konkurranseforhold. I kampen mellom artene er spesialisering nøkkelen til overlevelse. I vår jungel leker vi, utforsker og jakter stadig på nye uoppdaga stier.

We look beyond the banana

Our Philosophy

Monkey Studios filosofi bygger på at interiørarkitektur + branding er to komponenter som utfyller hverandre og skaper helhet i hvert prosjekt. Målet vårt er å omsette kundens visjon og verdier til interiørløsninger og opplevelser som underbygger og gjenspeiler bedriftens identitet.

Ved å bruke interiørarkitektur som en sentral del i merkevarebyggingen tydeliggjøres bedriftens kvaliteter og verdier overfor kundene.

Vi jobber mot at kundene våre skal ta en stor «markedsandel» i folks hoder og hjerter.

Med profesjonalitet, lekenhet og kreativitet skaper vi interiørarkitektur og design som både er funksjonelt, personlig og bidrar til å styrke din merkevare og profil.

Our Process

Vi utfordrer oss selv, og designprosessen, i hvert prosjekt! Da vi mener en «in house design style» er en lat og selvopptatt tilnærming til designfaget starter vi hvert prosjekt med uthvilte øyne og et åpent sinn. Metoden beskrives best av de 5 L’ene våre:Lytter

Vi ser verdien i de tette og nære relasjonene og for å forstå deg som kunde lytter vi når du prater. Vi tror på langvarige ekteskap heller enn flyktige forhold. En god forståelse av hvem du er vil effektivisere prosessen over tid.

Leter

Grundig research er selve ryggsøylen i hvert prosjekt. Det gir oss innsikt i hvem du er, din identitet og konkurransefortrinn. Her legger vi grunnlaget for et bunnsolid konsept som vil gjennomsyre alt videre arbeid.

Leker

Her starter den kreative fasen, og takhøyden er stor! Gjennom workshops og idemyldring testes ulike retninger. We look beyond the banana!

Leverer

Vi tar stolthet i å ferdigstille prosjekter av høy kvalitet. Vi er med på reisen fra A-Å. Hvert prosjekt starter med blanke ark, og overleveres som historiefortelling i en innbundet bok.

Lærer

Vi jobber hardt for at våre kunder skal være fornøyde, og din ærlige tilbakemelding er et sentralt verktøy i utviklingen av studioet vårt #LetUsKnow

Repeat...

Lytter

Vi ser verdien i de tette og nære relasjonene og for å forstå deg som kunde lytter vi når du prater. Vi tror på langvarige ekteskap heller enn flyktige forhold. En god forståelse av hvem du er vil effektivisere prosessen over tid.

« Man må alltid være sulten på mer i denne bransjen! Som restaurantør skal du se alle gjestene der de er. Det krever kunnskap, innsikt og tilstedeværelse. Du blir aldri utlært og må konstant være våken for nye impulser og bruke dem sammen med erfaring. Celin og Trine-Lise har vist at de forstår visjonene og verdiene våre. De har klart å kombinere lekenhet med faglig kompetanse og ikke minst forstå ulike konsept. I tillegg så er det damer som gir energi, takler og setter pris på direkte tilbakemeldinger »

— Torill Renaa