Monkey Studio interiørarkitektur + branding består av dedikerte interiørarkitekter med et håndplukket team bestående av arkitekter, grafiske designere og møbelsnekkere for å levere prosjekter på øverste hylle. Hver gang.

Our Story

Tilfeldigheter førte til at Trine-Lise og Celin vokste opp på Forus/Gausel i Stavanger, sprang barføttes gjennom åkre og smale gatesmau og gikk i samme klasse på barneskolen. Tilfeldigheter ville også ha det til at de møttes igjen på samme arkitektkontor i voksen alder.

Med et sterkt ønske om å ha mer TID til å være kreative, TID til å utvikle bunnsolide konsepter, TID til tett oppfølging og TID til å forene interiørarkitektur + branding, startet reisen som dannet grunnlaget for Monkey Studio AS

Meet the Monkeys

Celin Trana

Interiørarkitekt
Partner & Faglig leder

E-mail meCall me

Celin tok BA i Markedsføringsledelse og Branding fra BI Stavanger før hun reiste til København og tok MA i Erhvervsøkonomi/ Virksomhedskommunikation ved Copenhagen Business School. Da turen gikk til verdensmetropolen London fulgte hun drømmene sine og fullførte Interior Design and Architecture ved KLC School of Design.

I tillegg til internasjonal bakgrunn, har Celin prosjekterfaring innen hotell, restaurant og privat bolig. Hun er lidenskapelig opptatt av å skape helhet – rom skal inspirere og kommunisere identitet gjennom ulike opplevelser og gode funksjonelle løsninger. Kunden skal alltid få en opplevelse av skreddersøm.

Interiørarkitektur og design er viktige verktøy for å støtte, spisse og styrke merkevaren. Designet skal gjenspeile identiteten i bedriften.

Trine-Lise Giske

Interiørarkitekt MNIL
Partner & Daglig leder

E-mail meCall meLet's connect

Trine-Lise fullførte Interiørdesign på NKI før hun fulgte drømmen og dro til Vestlandets hovedstad. Her tok hun BA + 1.MA Møbel- og romdesign/ interiørarkitektur ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Etter mange år i et av Skandinavias største arkitektkontorer reiste hun til Milano sammen med mann og to barn. Under oppholdet i én av verdens designmetropoler fikk kreativiteten blomstre gjennom samarbeid med lokale arkitekter.

Trine-Lise er opptatt av å skape bærekraftig interiørarkitektur med fokus på bestandige materialer. Hun har kompetanse innenfor et bredt fagområde og prosjekteringserfaring innen kontor, hotell og næring. Trine-Lise er sterk på konsepter og glad i å utfordre kunden til å ta modige valg

Design handler ikke bare om funksjonelle og brukervennlige løsninger, men også om mulighetene til å skape vakker estetikk

Our Team

Fatmire Hulaj

Interiørarkitekt MNIL

E-mail meCall me

Trine Steenstrup Yggeseth

Interiørarkitekt MNIL

E-mail meCall me

Elise Aurora Pedersen

Interiørarkitekt / Retail Designer

E-mail meCall me