Stavangers nye kulinariske møteplass

Konditori, bakeri, sjokolade- og iskremfabrikk, pizzeria, kafé, restaurant og bar. Alt samlet i et eneste stort sirkustelt! Hvor de ansatte sjonglerer og briljerer innenfor sine fagfelt. Hvor all produksjon er synlig for å vise det ærlige håndverket. De kortreiste råvarene. Og lidenskapen for faget.

Froger House og Sirkus Renaa deler fasiliteter på Lagårdsveien 61. For å integrere disse på en sømløs og fin måte har vi hatt fokus på materialitet og kvalitet. På den ene siden har vi etablert et fundament med bestandige materialer som eik, stein og lær. Grunnpaletten i prosjektet er dempet med duse farger og nøye utvalgte møbler og tekstiler.

På den andre siden har vi latt sirkusdirektøren slå seg løs! Vi nevner i fleng: fargerik emballasje og foliering, sayings  i form av tekst inn til hvert produksjonsrom og skilting i hele lokalet, informative lysbokser, håndlagde fliser i utvalgte bord med kontrastfug. Drypp av farger (og is), håndlagde sirkuslamper, variasjon i farger og mønster på flis. Lykkehjul samt stripete vegger, dører og markiser er med på å underbygge konseptet. Velkommen skal du være!

Kunde: Sirkus Renaa
Lokasjon: Stavanger
Areal: 1600m2
Ferdigstilt: 2020

Brand design: Studio Pfanzelter
Foto: Tom Haga
Inger Marie Grini
Henriette Heimdal