En lun og raus nabolagsbar

Midt i Hinna Parks betongjungel av næringsbygg finner du ZIP 4020. En etterlengtet nabolagspub med hjerte for lokal historie og håndverk. Kanskje verdens beste atmosfære? Eierne mener i hvertfall det selv. Lokalene er tegnet ut med «hjemme hos» som førende gjennom hele prosjektet. Her skal det være godt å komme inn. Her er det rom for alle. Baren er utformet som en kjøkkenøy nettopp for å viske ut rollene mellom servitør og gjest. Det er to gode naboer som møtes på kjøkkenet, over en kopp kaffe eller noe godt i glasset.

Monkey Studio har stått for konseptutviklingen, brandingen og utarbeidelse av grafisk profil i samarbeid med NUT. Hinna er en bydel med en lang historie. Og navnet ZIP 4020 er ikke tilfeldig. Åpnes det en nabolagspub på Grünerløkka med postkode 0557 ville baren fått navnet ZIP 0557.

Leder for Jåttå Historielag, Svein Olav Joakimsen, har bidratt med kunnskap om bydelens innholdsrike historie. Jåttå Gårdsbryggeri er håndplukket som eneste leverandør av øl og brygger malt i gamle meieritanker på en gård i nærheten. Fortellingene vises igjen i interiøret, og er du nysgjerrig på hvordan dette ser ut? Ta turen til Hinna Park og ZIP 4020.

Kunde: ZIP 4020
Lokasjon: Hinna
Areal: 250m2
Ferdigstilt: 2022

Møbelsnekker: Tjerand Fine Furniture
Foto: James Froment